Användarvillkor

Välkommen till Greenworker! Nedan finner du våra användarvillkor som reglerar din användning av vår hemsida och tjänster.

Acceptans av användarvillkor

Genom att använda vår hemsida och/eller våra tjänster accepterar du dessa användarvillkor och förbinder dig att följa dem. Om du inte godkänner villkoren bör du avstå från att använda vår hemsida och våra tjänster.

Beskrivning av tjänsten

Greenworker tillhandahåller en jämförelsetjänst för lokala experter, som gör det möjligt för användare att söka efter, jämföra och välja den experten som passar deras behov och preferenser.

Information om Greenworker

Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information på hemsidan. Men vi garanterar inte att all information på vår hemsida är fullständig, korrekt eller aktuell, och vi tar inget ansvar för eventuella felaktigheter eller ofullständigheter.

Begränsningar av ansvar

Greenworker tar inget ansvar för några förluster eller skador som uppstår som ett resultat av användning av vår hemsida eller tjänster. Vi garanterar inte heller att vår hemsida eller tjänster kommer att vara tillgängliga utan avbrott eller fel.

Användaruppgifter

För att använda vår tjänst behöver du skapa ett konto och lämna viss personlig information. Genom att lämna denna information samtycker du till att vi lagrar och använder den enligt vår integritetspolicy.

Immateriella rättigheter

Allt innehåll på vår hemsida, inklusive text, grafik, logotyper, bilder och programvara, är skyddat av upphovsrätten och andra immateriella rättigheter. Du får inte kopiera, distribuera eller på annat sätt använda något av detta innehåll utan vårt uttryckliga tillstånd.

Ändringar av villkoren

Greenworker förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor utan föregående meddelande. Det är ditt ansvar att regelbundet granska dessa villkor för att hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar.

Tillämplig lagstiftning

Dessa användarvillkor regleras av svensk lagstiftning. Eventuella tvister som uppstår i samband med dessa villkor ska lösas vid svenska domstolar.

Genom att använda Greenworkers hemsida och tjänster accepterar du dessa användarvillkor och förbinder dig att följa dem. Tack för att du använder våra tjänster!